Neue Schneidtechnik

A legmodernebb vágási technológia - precíz és pormentes

Az innovatív vágási technológiánkkal akár 2,50 méter hosszúságú, precízen és pormentesen, vágott végekkel és lekerekített belső élekkel rendelkező csöveket kínálunk. A Wildfleckenben található Paul & Co-nál akár 3,80 méteres hosszúság is vágható.

Csöveink kiválóan alkalmasak a tiszta helyiségekben való használatra. Nálunk a higiénia a legfőbb prioritás: Olyan, mint porképződés a csövek belső szélein a tekercselőtengelyre való felhajtáskor, már nem fordul elő. Ez olyan optimalizálás, amely különösen csöveink finomított felületekkel kombinált használatánál mutatkozik meg igen előnyösen a szinte teljes pormentességben.

 

GUK és GUP csövek

Optimális spiráltekercselt csöveket kínálunk Önöknek a PE vagy PP fóliákhoz, vagy bevonatos papírokhoz. Hézagmentes, sima felületű spriálcsöveinkkel kielégítjük az Önök igényeit. A GUP kivitelezés feltépődés mentes felületet jelent.

Előnyök:

  • 100 % újrahasznosítható
  • Optimális ár –teljesítmény arány

 

Hézagmentes és sima felületű papírcsévéket keres a poliészter vagy réz fóliáihooz vagy tiszta felületekhez? A Paul & Co sima, felületkezelt, tiszta oldalán fogja megtalálni.

HGG csövek

HGG spirálcsöveink varratmentes sima felülettel és < 50 µm-es felületi hullámossággal ideálisak érzékeny PP, PVC és PET fóliákhoz, kötésekhez és fémfóliákhoz. A tekercselt anyagon lévő nyomatok száma csökken, így elkerülhető a felesleges selejt.

NG

NG csövek

Az NG típusú spirálcső megfelel a rendkívül érzékeny poliészter-, poliamid- és rézfóliák legmagasabb követelményeinek. Az elektronikai ipari alkalmazások széles körére van predesztinálva.

NG csöveink feltépődésmentesek, kiváló geometriájuk meggyőző és optimális körkörösséget biztosítanak. Tökéletes, környezetbarát helyettesítői a műanyagból, műgyantából vagy üvegszál erősítésű műanyagból készült kiváló minőségű tekercselőmagoknak.

A cső felületét < 25 µm hullámosság és < 2,5 µm érdesség jellemzi. Ezáltal a cső tökéletesen alkalmas akár 20 µm vastagságú fóliák tekercselésére is.