Aki tökéletes terméket szeretne előállítani, pontosan tudnia kell, hogy mitől függ. Ezt mi pontosan tudjuk is a Halaspacknál, ha papírcsövekről van szó, Önökkel közösen fejlesztjük a csöveket, amelyek minden terhelést kibírnak- a feltekercseléstől a szállításon és raktározáson át a letekercselésig.

Csomagolóanyagokhoz

Csomagolóanyagokhoz

Méretre szabott minőségű papírcsöveket szeretne termékeihez? A mi termékeink Önnek a legjobb választás. Mindegy, hogy finom, erős, vagy hajtogatott dobozról van szó, méretre szabott megoldásokat szállítunk Önöknek.

Előnyök:

  • Méretre szabott minőség
  • Egyéni méretek
Hullámlemez alappapírhoz

Hullámlemez alappapírhoz

Hullámlemez alappapírhoz készült csöveink fejlesztésénél az Önök igényeit vesszük figyelembe. Külön hangsúlyt fektetünk az intenzív fejlesztési munkára, hogy olyan csöveket tudjunk Önöknek kínálni, mely súrlódásmentes papírcsövek behelyezését teszi lehetővé az Önök hullámkarton gyártó berendezésibe. A mi csöveinkkel biztosak lehetnek abban, hogy minden követelésnek eleget teszünk – a szélesebb papírtekercsektől, magasabb cséve átmérőktől, és légsúlyú papíroktól kezdve a papírcsévék hosszabb futási idejének eléréséig a hullámalappapírgyártó berendezésekben. Csévéink a tekercsmag extrém terheléseihez vannak igazítva 

Előnyök: 

  • Optimálisan fut a tekercselőn
  • A papírcsévék biztonságosan és zavar nélkül felhelyezhetők a hullámalappapírgyártó berendezésbe
  • Extrém terhelést is jól tűrnek
Műszaki papírokhoz

Műszaki papírokhoz

Megértettük, milyen csőre van szüksége a műszaki papírokhoz: a cső minőségének és feldolgozási környezetének optimális összhatására. Ezt az igényt akkor is észben tartjuk, ha szűrő vagy elektroizolációs papírok, vagy ha dekorpapírok és csiszolópapírok gyártásáról van szó. Fejlesztésünk eredménye: D1-D5 papírcsövek. A dekorpapírok csak minimális nedvességcserét tűrnek el a csomagolásban. A speciális papírok segítségével sikerült elérni a 6 % alatti nedvességet, mindezt a computervezérelt szárító segítségével. Egy további fejlesztés a D-cső, amelyet RFID technológiával láttunk el.

Előnyök:

  • Csőminőség és feldolgozási környezet optimális együttműködése
  • A D csövek nedvességtartalma 6 % alatti
  • RFID-technológia
Higiéniai termékekhez

Higiéniai termékekhez

Különleges igényeik vannak a higiéniai termékekhez? Önökkel közösen fejlesztjük ki a megfelelő megoldást, 406 mm-es belső átmérőig érhetők el a csöveink. 

Előnye:

  • Speciális kivitelezésben elérhetők 

További információkat és termékkínálatot a Paul &Co oldalon találhat