Sokféle műanyag és fém fólia vagy műszaki papír létezik. Ez a szám szinte végtelennek tűnik. Fóliákhoz és flexibilis csomagoláshoz használt különböző minőségű és kombinációjú papírcsöveinkkel ezt a sokszínűséget számításba vesszük. A csövek fejlesztésénél a munkatársaink összetett tudására alapozunk, és ez érvényes a standard csövekre, valamint a nagy szilárdságú és speciáisan szárított GUK vagy GUP csövekre is. A lehetőségek szinte határtalanok. Egyszerűen közölje velünk igényeit, és mi leszállítjuk Önnek a fóliához és flexibilis csomagolókhoz szükséges papírcsöveket, méretre szabott minőségben, és precíz, állandó dimenziók mellett.

A standard minőségtől a nagy szilárdságig

Standard

Standard

 A standard csövek széles választékát kínáljuk Önöknek, minden szükséges szilárdsággal és mérettel. Informálódjon nálunk a csomagoláshoz, sztreccsfóliákhoz, építési és agrárfóliákhoz használt papírcsévékről.

Előnyök:

 • Hatalmas választék
 • Változtatható szilárdság és méretek
Szilárdság

Szilárdság

A lehető legjobb termékeket szeretnénk rendelkezésükre bocsátani. Ezért hangsúlyt fektetünk az intenzív tekercsnyomás kutatására. Kutatási eredményeink alapján optimalizáljuk a kemény papírcsöveinket az Önök igényeinek megfelelően. A legjobb példa erre: K-csöveink, amelyek a legmagasabb terhelést is kibírják a műanyag fóliák tekercselésénél.

Szeretné megtudni, hogy milyen cső a legalkalmasabb a az Ön tekercselési folyamatához? Szívesen állunk rendelkezésére, hogy közösen elemezzük a a tekercselési folyamatot.

Előnyök:

 • Minden felhasználási területhez optimális csövek
 • Hibaforrások kizárásának támogatása a tekercselési folyamatban
 • Magas terhelések esetén is tartósság

Sima felületkezeltség és tisztaság

GUK és GUP csövek

GUK és GUP csövek

Optimális spiráltekercselt csöveket kínálunk Önöknek a PE vagy PP fóliákhoz, vagy bevonatos papírokhoz. Hézagmentes, sima felületű spriálcsöveinkkel kielégítjük az Önök igényeit. A GUP kivitelezés feltépődés mentes felületet jelent

Előnyök:

 • 100 % újrahasznosítható
 • Optimális ár –teljesítmény arány

 

Hézagmentes és sima felületű papírcsévéket keres a poliészter vagy réz fóliáihooz vagy tiszta felületekhez?

A Paul & Co sima, felületkezelt, tiszta oldalán fogja megtalálni.

Feltépődési mentességtől a szabadtéri felhasználásig

Csévék PE, átlátszó vagy szilikon felülettel

Csévék PE, átlátszó vagy szilikon felülettel

Teljesen feltépődésmentes cséveket szeretne? Olyan felületű csévét szeretne, amely lehetővé teszi a különböző fóliák és ragasztószalagok maradék nélküli letekercselését? Pe-, átlátszó vagy szilikonfelületű csévéink a legmegfelelőbbek Önnek. 

Előnyök:

 • Maradéktalan letekercselés
 • Abszolút feltépődés mentesség
B1

B1

Olyan csévéket keres, melyek vékony fóliák tekercseléséhez alkalmasak? B1 csöveinket válassza. Mi szól a csövek mellett? Feltépődésmentesek és víztaszító réteggel vannak ellátva.

Előnyök:

 • Feltépődésmentesség
 • Víztaszító felület

The Lotos Core:
Excellent release effect guaranteed


With our Lotos core, we have developed a surface finish which has an excellent release effect and is water-repellent at the same time. Our Lotos core also allows perfect adhesion of the most demanding adhesive films at start-up winding and residue-free unwinding.

 

 

 

 

 

 

Find out more about our Lotos Core
Agrár sztreccs fóliák

Agrár sztreccs fóliák

Mi szól az agrár sztreccs fóliákhoz szükséges papírcsévék mellett?Nem csak víztaszítóak, hanem 100 %-ban megújuló alapanyagból vannak. Ezen kívül ezeket a csévéket különböző kivitelezésekben érhetik el.

Előnyök:

 • Különböző kivitelezésekben és méretekben kaphatók
 • Környezetbarát módon újrahasznosítható

További információkat és termékkínálatot a Paul &Co oldalon találhat.