Sokféle műanyag és fém fólia vagy műszaki papír létezik. Ez a szám szinte végtelennek tűnik. Fóliákhoz és flexibilis csomagoláshoz használt különböző minőségű és kombinációjú papírcsöveinkkel ezt a sokszínűséget számításba vesszük. A csövek fejlesztésénél a munkatársaink összetett tudására alapozunk, és ez érvényes a standard csövekre, valamint a nagy szilárdságú és speciáisan szárított GUK vagy GUP csövekre is. A lehetőségek szinte határtalanok. Egyszerűen közölje velünk igényeit, és mi leszállítjuk Önnek a fóliához és flexibilis csomagolókhoz szükséges papírcsöveket, méretre szabott minőségben, és precíz, állandó dimenziók mellett.

Legyen szó sztreccs-, építőipari vagy agrofóliáról, fogyasztói vagy csomagolófóliáról: A Halaspack nál a szabványos csövek széles választékát kínáljuk Önnek minden szükséges méretben és erősségben.

Standard
Standardhülse
FestigkeitFestigkeit

Olyan csövet keres, amely bírja a tekercselési folyamat egyedi igénybevételeit? A K-csöveinkkel a biztos oldalon van.

Szilárdság

Amilyen változatos a műanyag, fém vagy műszaki fóliák kínálata, olyan gazdag a Halaspack programja is.

Sima felületkezeltség és tisztaság
Glatt, veredelt und rein
Von tapefest bis outdoor

Szeretné maradványmentesen nélkül letekerni a fóliát, vagy kültéri használatra alkalmas célberendezést keres? Rendelkezünk a megfelelő megoldásokkal az Ön számára.

Feltépődési mentességtől a szabadtéri felhasználásig

További információkat és termékkínálatot a Paul & Co oldalon találhat.