Az Önök stabil partnerei vagyunk

Egy komplex kihívást tartogat számunkra? Papírcső vagy élvédő: A Kunert csoport részeként Önökkel közösen fejlesztjük ki a megfelelő megoldást és minden kihívást legyőzünk.

Kunert csoport rövid áttekintése

Kunert csoport rövid áttekintése

17
gyár Európában és Ázsiában
230.000 t/p.a.
papírcső és élvédő
2.000
munkatárs
100%
ban újrahasznosítható termékek
300.000 t/p.a.
cséve karton
100.000 t/p.a.
hullámpapír csomagolás

A sikernek hagyománya van

A Halaspack Bt, mint a Paul & Co, a Kunert csoport csőgyártó specialistája, 2001 óta termel sikeresen a magyar és kelet-európai piacokra. Két üzemünk Kiskunhalason és a szlovákiai Ruzomberokban lehetővé teszik számunkra, köszönhetően a stratégiailag jó elhelyezkedésüknek, a gyors és rugalmas valamint megbízható szállítást, a kelet-európai és a nyugat törökországi vevők részére. A higiéniai termékek fejlesztési központja itt található, magas színvonalú gépek, és magasan képzett szakemberek fémjelzik a Halaspack üzemét.

A Kunert csoport részeként és a megbízhatóság a hosszútávú vevői együttműködés. A kimondott célunk egy megbízható, hosszátávú kapcsolat a vevőinkkel. Önökkel közösen éveken át tapasztalatokat szereztünk és növekedtünk. Így ma már 160 munkatársunk dolgozik a kiskunhalasi gyárban azon, hogy a igényeikre megoldást találjunk. Ruzomberoki leányvállalatunk 20 munkatársa is azon fáradozik, hogy Önöknek a legjobbat nyújtsa.

Nem csak termelő üzemet kell ez alatt érteni, hanem vevőorientált szolgáltatásokat. Nálunk Önök állnak az előtérben. Önök adják meg a feladatot, amelyre közösen keressük a megoldást.

A cégtörténet mérföldkövei

1965
ben alapítva, Bács –Kiskun Megyei Nyomda.

1967
ben csatlakozás a Papiripari Vállalathoz.

1989
ben megkezdődött a fokozatos privatizálás a W. Hamburger cég által.

1991
ben privatizálva, megalakult új néven, mint Halaspack.

1999
ben alapították a leányvállalatot Ruzomberokban.

2001
ben a Halaspack és a ruzomberoki gyár része lett a Kunert csoportnak.

2013
ben tovább bővűlt az üzemi területet.
 

Közösen a sikeres jövőért

A papírcsövek és élvédők gyártásánal az Önök igényeit helyezzük előtérbe. Ezért mi nem csak pusztán termelő cég vagyunk. Sokkal inkább az Ön tanácsadója és konzultánsa. Önökkel közösen fejlesztjük a méretre szabott megoldásokat az Önök idényeinek megfelelően. Ezzel egy időben támogatjuk Önöket termelési és szállítási folyamataik során felmerülő problémák legyőzésében. Célunk egy erős, hosszú távú kapcsolat kialakítása.

Terveink a jövőre nézve egyértelműek: bizalmon alapuló együttműködés, intenzív tanácsadás, több éves tapasztalat és megbízható termékek. Így győzzük le a kihívásokat ma is, és a jövőben úgy szintén.