Mit kínálunk a csöveinkkel Önnek? Minőséget és szállítási biztonságot. Hogy ezt az ígéretet tartani tudjuk, a csévekartont is mi magunk gyártjuk. A Papeteries du Rhin-ben és a Carl Macher papírgyárban történő gyártásnak köszönhetően meggyőződéssel állítjuk, hogy az Önök papírcsöveinek előállításához szükséges tekercselő kartonok mindig a kívánt mennyiségben és minőségben állnak rendelkezésre.

A szoros összefonódás a csévekarton gyártók és közöttünk, mint a papírcsőgyártás szakértői között, további előnyöket biztosít az Önök számára. Ismereteink a nyersanyag csőre gyakorolt hatásáról közvetlenül hozzátartoznak a csévekarton termeléshez. Ezáltal Ön biztos lehet benne, hogy a csöveinknél a minőséggel minden rendben van – méghozzá a nyersanyagtól a gyártáson át a késztermékig.

Gondoljon méretre szabott papírcsöveinkre, ha papírt kell tekercselnie. Mindegy, hogy csomagoláshoz, higiéniai termékhez, vagy hullámpapírhoz kell, - nálunk megtalálja a megfelelő csöveket.

Papírokhoz
Papírokhoz
Fóliákhoz és flexibilis csomagolóanyagokhoz

A fóliáknak is sokféle, rugalmas csomagolása van, annál fontosabb, hogy a megfelelő csöveket megtaláljuk. A mi csévéinkkel megtalálta a megoldást,nem kell tovább keresnie.

Fóliákhoz és flexibilis csomagolóanyagokhoz

A túl nagy méret sem jelent számunkra problémát – gyűrődések. Nálunk megtalálja a megfelelő csövet, amely a textil és gyapjú optimális feltekercseléséhez szükséges, mindezt gyűrődés nélkül, valamint túl méretezett textíliákhoz is.

Textilhez és gyapjúhoz
Textilhez és gyapjúhoz
Speciális felhasználáshoz

Ragasztó szalagok gyűrűihez, csomagoló szalagokhoz vagy más anyagokhoz egy ideális tekercsmagra van szükség. speciális igényekre szabott csöveinkkel minden kérésre megtaláljuk a megfelelő csövet.

Speciális felhasználáshoz