Környezetgazdálkodás

Környezetgazdálkodás

Megrendeléseikkel Önök a bizalmukat ajándékozzák nekünk. Mi pedig biztosítjuk Önöket arról, hogy papírcsőveink és élvédőink a legmodernebb gyártástechnológiával készülnek. Ehhez hozzájárul egy aktív minőségmenedzsment is. Termékeinket modern gépeken gyártjuk, és így Önök magas szintű folyamatbiztonságot kapnak, azaz nyomon követhető folyamatokat, és magas minőségű termékeket.

Tanúsítványok biztonsága

Papírcsöveink és élvédőink gyártása ISO 9001 szerint tanúsított.

tanúsítványok
Környezet menedzsment

Környezet menedzsment

Az Önök fokozódó igényei adják a hajtóerőt a környezetvédelmi szempontok figyelembe vételénél is. A minőség, és a higiénia állnak az középpontban, mindez összhangba hozva az erőforrásokkal való tudatos bánásmóddal, és a termékek környezettel való összeegyeztethetőségével. Ehhez társul a természeti kincsekkel való energiatakarékos bánásmód, valamint a zaj, gázok, por, és szennyvíz környezet károsító hatásait csökkentése.

Higiénia menedzsment

Higiénia menedzsment

Mit szeretnénk kínálni Önöknek? Egy állandó, változatlan áruminőséget. Ezt garantálják az átlátható, és állandóan felügyelt gyártási folyamatok. Különösen olya érzékeny területeken, mint az élelmiszer és gyógyszeripar, ahol a higiénia nagyon fontos szerepet tölt be, szükség van egy olyan partnerre, amelyben nyugodtan megbízhat. Ez a partner vagyunk mi.

Magas higiéniai követelmények szerint termelünk. Szeretnénk, ha biztonságos termékeinkkel Ön is biztonságban érezné magát.

Tanúsítványok tisztasága

a 19 kulcselemes vevőspecifikus menedzsmentrendszer szerint tanúsítva.

Energia menedzsment

Energia menedzsment

Önökkel közösen szeretnénk a papírcső és élvédő egyéni igényeiket megoldani, és ezzel egy időben energiahatékonyan termelni. Ezért munkatársainkkal közösen szisztematikus energia megtakarító intézkedéseket fejlesztünk ki, amelyeket minden vállalati területen alkalmazunk.

Takarékosan bánunk az energiával, a beszerzéstől kezdve a termelésen és karbantartáson át a beruházásokig. A hatékony energia menedzsment érdekében rendszeresen méréseket végzünk, és vizsgáljuk a berendezések és folyamatok energia felhasználását, hogy a cső és élvédők előállításánál az energia takarékos potenciált optimalizálni tudjuk. Nálunk biztos lehet abban, hogy termékeink tartósan energia és környezetbarát módon készülnek.