Mit kínálunk a csöveinkkel Önnek? Minőséget és szállítási biztonságot. Hogy ezt az ígéretet tartani tudjuk, a csévekartont is mi magunk gyártjuk. A Papeteries du Rhin-ben és a Carl Macher papírgyárban történő gyártásnak köszönhetően meggyőződéssel állítjuk, hogy az Önök papírcsöveinek előállításához szükséges tekercselő kartonok mindig a kívánt mennyiségben és minőségben állnak rendelkezésre.

A szoros összefonódás a csévekarton gyártók és közöttünk, mint a papírcsőgyártás szakértői között, további előnyöket biztosít az Önök számára. Ismereteink a nyersanyag csőre gyakorolt hatásáról közvetlenül hozzátartoznak a csévekarton termeléshez. Ezáltal Ön biztos lehet benne, hogy a csöveinknél a minőséggel minden rendben van – méghozzá a nyersanyagtól a gyártáson át a késztermékig.

Papírokhoz

Papírokhoz

Gondoljon méretre szabott papírcsöveinkre, ha papírt kell tekercselnie. Mindegy, hogy csomagoláshoz, higiéniai termékhez, vagy hullámpapírhoz kell, - nálunk megtalálja a megfelelő csöveket.

bővebben
Textilhez és gyapjúhoz

Textilhez és gyapjúhoz

A túl nagy méret sem jelent számunkra problémát – gyűrődések. Nálunk megtalálja a megfelelő csövet, amely a textil és gyapjú optimális feltekercseléséhez szükséges, mindezt gyűrődés nélkül, valamint túl méretezett textíliákhoz is.

bővebben
Fóliákhoz és flexibilis csomagolóanyagokhoz

Fóliákhoz és flexibilis csomagolóanyagokhoz

A fóliáknak is sokféle, rugalmas csomagolása van, annál fontosabb, hogy a megfelelő csöveket megtaláljuk. A mi csévéinkkel megtalálta a megoldást,nem kell tovább keresnie.

bővebben
Speciális felhasználáshoz

Speciális felhasználáshoz

Ragasztó szalagok gyűrűihez, csomagoló szalagokhoz vagy más anyagokhoz egy ideális tekercsmagra van szükség. speciális igényekre szabott csöveinkkel minden kérésre megtaláljuk a megfelelő csövet.

bővebben